Raamreiniging door experts in Brussel

U kunt de hulp van ons bedrijf inroepen bij het schoonmaken van structuren zoals winkelcentra, bedrijfsgebouwen, wolkenkrabbers, en het bepalen van alle behoeften op het gebied van de reiniging van buitenramen. Wij zijn er trots op de beste ondersteuning te zijn voor het reinigen van buitengevels zoals gevelbekleding, metaal, muren, glasbekleding.

De formule van onze buitenreiniging, die zich onder de schoonmaakbedrijven in Brussel onderscheidt door de slogans kwaliteit en betrouwbaarheid, is als volgt:

  • Informatie over de fysieke structuur van het gebouw wordt telefonisch of per e-mail verstrekt, bij voorkeur met foto’s.
  • De uitrusting die ons personeel zal gebruiken voor het schoonmaken, kraan, ladder, telescoopstok, chemicaliën, wordt bepaald volgens de structuur van het gebouw.
  • De schoonmaakdienst begint op het door u gewenste tijdstip

Er kunnen stoffen op uw ramen zitten die moeilijk te verwijderen zijn zoals siliconen, lijm, etiketten na een renovatie of restauratie. Maar maak je geen zorgen… Ons bedrijf zal er gemakkelijk voor zorgen zonder dat u er last van heeft.