schoonmaken na een verhuizing

Schoonmaken voor of na verhuizing

Nieuwe kantoren? Nieuw commercieel vastgoed? Een grote schoonmaak is nodig om het pand in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Een lege ruimte schoonmaken kost inderdaad meer werk dan je denkt. Je moet grondig en schoon zijn. Door een beroep te doen op Belux Cleaning doet u een beroep op ervaren professionals en begint u op de juiste manier.

Schoonmaken voor of na een verhuizing | Dieptereiniging

Onze teams grijpen snel en efficiënt in. De schoonmaak voor/na de verhuizing wordt uitgevoerd met een reeks biologisch afbreekbare producten die een hoge mate van efficiëntie en dus respect voor het milieu garanderen.

Bovendien levert Belux Cleaning klusjesmannen voor renovatie, timmerwerk, elektriciteit, enz.

Schoonmaken voor of na een verhuizing; de lijst van taken die wij uitvoeren.

Allereerst maken we een inventaris van het pand om een offerte op maat te maken, aangepast aan de uit te voeren taken. We spreken dan een datum af waarop ons team de woning grondig komt schoonmaken.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Diepgaande reiniging van vloeren, muren en plafonds

  • Grondige schoonmaak van de keuken en het sanitair

  • Schoonmaken van elementen zoals schakelaars, radiatoren, deuren, stopcontacten

  • enz…

Vraag een gratis offerte voor schoonmaak na de verhuizing

U kunt ons nu bellen op 02 218 24 16 om onze schoonmaakdienst na een verhuizing in Brussel of omgeving te boeken. Onze vriendelijke adviseurs helpen u een afspraak te maken op een tijdstip en datum die u schikt. U kunt ons ook online bereiken via ons contactformulier.