Welkom bij Belux Cleaning

Uw partner voor B2B schoonmaakdiensten!

Bij Belux Cleaning weten we dat de netheid van uw lokalen bijdraagt tot de verbetering van uw merkimago en het welzijn op het werk. Onze ervaring van meer dan 25 jaar in deze sector en onze knowhow geven u volledige voldoening voor al uw professionele schoonmaakwerkzaamheden. Deze klanttevredenheid is onze bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op: verantwoordelijkheid, kwaliteit en voortdurende verbetering van de geleverde diensten.

Verantwoordelijkheid

Een gevoel van verantwoordelijkheid wordt ontwikkeld door de ontwikkeling van vertrouwen. Onze werknemers moeten zich bewust zijn van hun professionele verplichtingen en hun taken uitvoeren MET verantwoordelijkheid voor hun handelingen en beslissingen.

Excellence

Het uiteindelijke doel is de beste prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit, kosten en termijnen voor de klanten. Belux Cleaning heeft daarom besloten om van operationele uitmuntendheid één van haar prioriteiten te maken.

Verbetering

Wij controleren regelmatig klanten om er zeker van te zijn dat wij onze doelstellingen halen of overtreffen. Dit stelt ons in staat een ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening te verbeteren en te implementeren.

Achter elk succesvol bedrijf zit een team, een verhaal en een visie

Ons erfgoed en onze filosofie vormen de inspiratie voor onze toekomst, omdat zij de basis vormen voor ons handelen.

0+
Jaren ervaring
0+
Personeel
0k
Gewerkte uren/jaar
0
Tevreden klanten

Enkele van onze referenties

Ons vertrouwenshandvest

Het vertrouwen dat u in ons stelt, moet u elke dag verdienen. De volgende beloften moeten ons daarbij helpen. Onze medewerkers vervullen ze elke dag met zorg en passie.