Welkom bij Belux Cleaning

Uw partner voor B2B schoonmaakdiensten!

Bij Belux Cleaning weten we dat de netheid van uw lokalen bijdraagt tot de verbetering van uw merkimago en het welzijn op het werk. Onze ervaring van meer dan 25 jaar in deze sector en onze knowhow geven u volledige voldoening voor al uw professionele schoonmaakwerkzaamheden. Deze klanttevredenheid is onze bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op: verantwoordelijkheid, kwaliteit en voortdurende verbetering van de geleverde diensten.

Verantwoordelijkheid

Een gevoel van verantwoordelijkheid wordt ontwikkeld door de ontwikkeling van vertrouwen. Onze werknemers moeten zich bewust zijn van hun professionele verplichtingen en hun taken uitvoeren MET verantwoordelijkheid voor hun handelingen en beslissingen.

Excellence

Het uiteindelijke doel is de beste prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit, kosten en termijnen voor de klanten. Belux Cleaning heeft daarom besloten om van operationele uitmuntendheid één van haar prioriteiten te maken.

Verbetering

Wij controleren regelmatig klanten om er zeker van te zijn dat wij onze doelstellingen halen of overtreffen. Dit stelt ons in staat een ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening te verbeteren en te implementeren.

Achter elk succesvol bedrijf zit een team, een verhaal en een visie

Ons erfgoed en onze filosofie vormen de inspiratie voor onze toekomst, omdat zij de basis vormen voor ons handelen.

Bij Belux Cleaning staat de mens centraal in onze activiteiten en onze strategie. Alle medewerkers van Belux zijn het gezicht van ons familiebedrijf. Dat kan natuurlijk alleen als ook onze eigen medewerkers in een unieke en inspirerende omgeving kunnen werken. Dit is het geval bij Belux Cleaning. Door sterke relaties te ontwikkelen tussen onze werknemers en onze klanten helpen wij een betrouwbare en zorgzame werksfeer te creëren.

Wij leveren niet alleen vandaag kwaliteit, maar door de eeuwen heen en sinds de oprichting van Belux Cleaning. Dit geweldige bedrijf heeft een geschiedenis achter zich en deze geschiedenis wordt doorgegeven aan al onze gewaardeerde medewerkers. Om u de beste service te bieden, hebben wij schoonmakers ter beschikking gesteld die zich inzetten voor uw veiligheid, productiviteit en welzijn. Onze experts zorgden ervoor dat de werkplekken onberispelijk waren, ook qua ervaring. Met andere woorden, in elk tijdperk tot 2022 hebben wij bijgedragen aan het welzijn van de werkplek en het imago van onze klanten versterkt door loyale en competente medewerkers.

Om ons te inspireren en onze toekomst te plannen, hebben wij altijd geput uit een geschiedenis die meer dan 40 jaar teruggaat. Met de ervaring die we hebben opgedaan en het werk dat we hebben verricht, heeft zich een bedrijfscultuur ontwikkeld. En binnen die cultuur, een filosofie die stelt dat het ons doel is om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten door middel van professionaliteit, kwaliteit en relatiebeheer met continue verbetering.

0+
Jaren ervaring
0+
Personeel
0k
Gewerkte uren/jaar
0
Tevreden klanten

Enkele van onze referenties

Ons vertrouwenshandvest

Het vertrouwen dat u in ons stelt, moet u elke dag verdienen. De volgende beloften moeten ons daarbij helpen. Onze medewerkers vervullen ze elke dag met zorg en passie.