Algemene reiniging

Ervoor zorgen dat uw team een schone, opgeruimde en hygiënische werkruimte heeft is zeer belangrijk om bij te dragen tot een gevoel van welzijn. Met onze ervaring bieden wij een breed scala aan schoonmaak- en onderhoudsdiensten voor kantoren, panden, enz.

Industriële reiniging

Industriële reiniging vereist aandacht voor detail en zorg om de ervaring van uw klanten te verbeteren. Onze dienst omvat de reiniging van alle delen van het gebouw in de industriële omgeving. Schoonmaken aan het einde van een bouwplaats, beurs, gebouw, enz.

Schoonmaken van ramen

Wij laten uw binnen- en buitenramen schitteren, ongeacht uw branche. Met jarenlange ervaring in glazenwassen voor professionals en B2B, reinigen wij alle soorten ramen in alle bereikbaarheidssituaties.

Kantoor diensten

Wij bieden uw bedrijf een prestigieuze kantoordienst: levering van sanitair en hygiënisch materiaal, bijvullen van drankautomaten, beheer van afvalstromen en selectieve sortering, en nog veel meer! Profiteer van een aangename werkomgeving.

Handyman Service

Het onderhoud van een commercieel gebouw vereist af en toe wat doe-het-zelf werk. Onze doe-het-zelf diensten op maat zijn perfect voor elke klus, groot of klein, van het ophangen van schilderijen tot het repareren van loodgieters- en elektrische storingen en meer.

Schoonmaken

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK