industriële reiniging van een winkelcentrum

Voor industriële reiniging door professionals: Belux Cleaning!

Met de tussenkomst van Belux Cleaning in uw gebouw bent u het hele jaar door verzekerd van een onberispelijke netheid. Industriële reiniging is niet alleen essentieel om uw gebouw in een gezonde staat te houden, maar ook om te voldoen aan de industriële normen. Wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte diensten voor professionals en B2B op het gebied van industriële reiniging. Deze diensten worden uiteraard op uw verzoek verleend.

De specifieke schoonmaakdiensten die Belux Cleaning aanbiedt zijn de volgende:

Algemene reiniging aan het einde van de bouwplaats | Reiniging na de bouw

De renovatie van een kantoor kan veel nieuwe ruimte creëren voor uw personeel, maar de bouw zorgt altijd voor veel rommel. De meest effectieve manier om uw gebouw weer op zijn best te krijgen is het inhuren van een professionele schoonmaakdienst na de bouw.

Schoonmaken voor en na de verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Bespaar tijd tijdens uw verhuis door Belux Cleaning de volledige schoonmaak van uw oude en/of nieuwe bedrijfsruimte toe te vertrouwen (voor/na foto’s en rapportage over de inventaris van de inrichting). Voor meer informatie over deze dienst, zie onze sectie over opruimen na een verhuizing.

Opruimen na een ramp

Heeft uw bedrijf verlies geleden? Weet u niet waar te beginnen bij het leegmaken, opruimen, schoonmaken, saneren en renoveren van uw bedrijfsruimte?

Belux Cleaning, met zijn 25 jaar ervaring op het gebied van schadebestrijding, staat u terzijde om uw bedrijfspand schoon te maken alvorens het te herstellen.

Onze prioriteit bij het opruimen van rampen? De continuïteit van uw bedrijf!

Schoonmaken van beurzen en tentoonstellingen

Beurzen vereisen aandacht en zorg. Aangezien de nadruk ligt op de algemene netheid van de stand/showroom, is het absoluut noodzakelijk dat niets het werk van de exposant verstoort.

Wij streven naar een uitzonderlijke service door uw stand zo schoon en netjes mogelijk te houden. Voor meer informatie over deze service kunt u terecht op de pagina over dealerreiniging.

Reinigen van gevels | Verwijderen van graffiti

Belux Cleaning is de specialist in het verwijderen van graffiti in en rond Brussel. Wij verwijderen ongewenste graffiti snel en efficiënt, of het nu gaat om een glazen oppervlak, een bakstenen muur of een cementmuur. Wij grijpen zo snel mogelijk in en gebruiken de meest geschikte reinigingsmethode afhankelijk van het bevlekte oppervlak (hoge druk, luchtborstelen, lage druk microstralen of chemische verwijdering). Vervolgens wordt een behandeling toegepast om het gereinigde oppervlak te beschermen.

Waarom kiezen voor Belux Cleaning?

Wij bieden u de zekerheid van een schone en gezonde werkomgeving na onze interventie. Onze ervaring van meer dan 25 jaar in de schoonmaak en onze investering in de meest efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen stellen ons in staat de hoogste prestaties in industriële reiniging te bereiken.

Werken met Belux Cleaning voor industriële reiniging is een garantie van :

  • Een aangepast interventieprogramma
  • Een vereist niveau van reinheid
  • Professionele uitrusting
  • Effectieve producten
  • Flexibiliteit, reactievermogen en beschikbaarheid
  • Multi-geschoold personeel
  • Continue kwaliteitscontrole
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen