Wij zijn er om u te dienen

Meer dan 90 medewerkers eren Belux Cleaning met hun trouw, regelmaat en flexibiliteit. Het personeel zal u overtuigen met hun discretie, beleefdheid en onberispelijke presentatie. Onze strategie is eenvoudig: handhaving en verbetering van de kwaliteit van de werkomgeving en dus van uw merkimago.

Monika De Backer
Monika De BackerHuman resources
Monika De Backer houdt toezicht op het goede verloop van HR en ondersteunt Belux Cleaning om ervoor te zorgen dat onze schoonmakers aan de industriële normen voldoen.
Stéphane Laurie
Stéphane LaurieKwaliteitsmanager
Stéphane Laurie is betrokken sinds de oprichting van Belux Cleaning in 1997. Hij heeft verschillende functies binnen het bedrijf bekleed en is nu verantwoordelijk voor kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Samira Hannachi
Samira HannachiVerkoper
Samira Hannachi, voorheen schoonmaakster en teamleider, is opgeklommen tot sales manager. Haar proactiviteit en werklust maken haar tot een onvervangbare aanwinst.
 Nora Hannachi
Nora HannachiAccount Manager
Nora Hannachi brengt vele jaren financiële expertise mee. Zij houdt toezicht op al onze systemen voor boekhoudkundig beheer en zorgt ervoor dat de prestatiedoelstellingen worden gehaald.
Abdel Abachtour
Abdel AbachtourSenior toezichthouder
Abdel Abachtour, onze senior supervisor, krijgt de meer praktische taken en verantwoordelijkheden voor de opleiding van het personeel en het toezicht ter plaatse.
Brigitte Dellis
Brigitte DellisHoofd van het kantoor
De dagelijkse kantoorwerkzaamheden worden geleid door Brigitte Dellis. Als tussenpersoon tussen u en het bedrijf zorgt hij ervoor dat alles administratief in orde is.

Heeft u een algemene of industriële schoonmaakdienst of glazenwasser nodig?

Wij stellen u teams van gekwalificeerde technici ter beschikking, die voortdurend worden opgeleid in de modernste reinigingstechnieken, die initiatiefrijk zijn en onmiddellijk reageren, en aan wie wij de geest van optimale dienstverlening doorgeven.