schoonmaken van kantoren

Schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimten in Brussel & België

Er is toch niets beter dan de dag op kantoor te beginnen in een schone en hygiënische omgeving? Een schone werkplek is immers niet alleen een ‘interface’ voor uw diensten en activiteiten, maar stimuleert ook de motivatie en productiviteit van uw medewerkers.

Kantoorschoonmaak is een vorm van preventief onderhoud die over het algemeen is voorbehouden aan bedrijfspanden. Het is een dienst die zich richt op de schoonmaak van alle werkruimten in de tertiaire sector, zoals de lokalen van bedrijven, KMO’s of vrije beroepen.

In tegenstelling tot andere soorten diensten is het schoonmaakprotocol voor een kantoor bijzonder veeleisend. Aangezien kantoren een plaats van grote bijeenkomsten zijn, waar de kans op nauw contact toeneemt, is het van essentieel belang een grondige procedure uit te voeren.

Belux Cleaning; een kwalitatieve schoonmaakdienst voor kantoren in Brussel

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, die wij met geavanceerde technieken onderhouden. De behoeften van onze klanten zijn verschillend en wij zijn ons hiervan bewust… Daarom bieden wij schoonmaakoplossingen op maat die op de meest uitgebreide manier aan uw individuele behoeften voldoen.

Bovendien kunnen wij dankzij onze gevestigde status flexibele contracten aanbieden, variërend van enkele uren per week tot dagelijkse schoonmaakregimes met meerdere schoonmakers voor veel grotere organisaties. Vertrouw op ons en u vindt uw pand schoon en netjes!

In welke sector en hoe maken wij uw kantoren schoon?

Wij leveren schoonmaakdiensten voor kantoren in verschillende sectoren zoals

 • Medische en juridische praktijken

 • Bank- en verzekeringswezen

 • Onderwijs

 • Gezondheid en vrije tijd

 • Detailhandel

 • Musea

 • Kunstgalerijen

Onze veelzijdige aanpak van schoonmaken biedt onze klanten uitgebreide diensten tegen aantrekkelijke tarieven, met gegarandeerde kwaliteit en uitstekende communicatie.

Bovendien zijn wij flexibel wat betreft de werktijden om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Om de productiviteit van uw personeel niet te verstoren, vragen wij onze schoonmakers in de meeste gevallen om in ploegen te werken. De schoonmaakploegen zullen dus ’s morgens vroeg, ’s avonds laat en zelfs in het weekend moeten werken. Voor bepaalde complexe en tijdrovende taken, zoals het wassen van tapijten, stellen wij ons beschikbaar om deze uit te voeren tijdens periodes waarin het bedrijf gesloten is (bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse vakantie).

Kantoor schoonmaken | Wat is inbegrepen in onze diensten

Als onderdeel van onze kantoor schoonmaak service, leveren wij de volgende diensten:

 • Alle tapijten stofzuigen en/of hardhouten of betegelde vloeren wassen

 • Alle toegankelijke oppervlakken, inclusief plinten, schilderijlijsten en kroonlijsten, moeten worden afgeveegd en/of afgestoft.

 • Keukenoppervlakken gereinigd met milieuvriendelijke oplossingen en methoden, vaatwerk en apparatuur schoongeveegd

 • Badkamer en toilet gedesinfecteerd met duurzame producten en methoden

 • Alle vuilnisbakken worden geleegd, zakken worden vervangen en afval wordt verwijderd in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale autoriteiten.

 • Alle toegankelijke binnenramen gereinigd (onze service voor het reinigen van buitenramen is beschikbaar tegen een meerprijs, indien gewenst)

 • Kantoorapparatuur (telefoons, computers, fotokopieerapparaten, enz.) gereinigd met de juiste oplossingen en methoden.

Vraag een gratis offerte aan voor kantoorschoonmaak

Ons team bespreekt graag uw wensen. Als u op zoek bent naar schoonmaakdiensten in het centrum van Brussel of in België, neem dan nu contact met ons op en wij maken graag een afspraak.

Na een snel bezoek aan uw kantoor of bedrijfspand door een sales manager ontvangt u een gratis, persoonlijke offerte.

Dit bestek bevat alle diensten die u door onze teams wilt laten uitvoeren. Dit garandeert een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.