• Ja, natuurlijk. Wij hebben een lijst met referenties en een pagina met getuigenissen op onze website, waarop een aantal opmerkingen van onze klanten staan. Als u echter een directe referentie van een van onze klanten nodig heeft, kunnen wij dit voor u regelen.

  • Wij houden graag een commentaarboek bij de hand voor kleine problemen. Er worden ook regelmatig vergaderingen gehouden met de Area Manager, die te allen tijde telefonisch of per e-mail bereikbaar is.

  • Onze schoonmakers staan regelmatig onder toezicht van managers ter plaatse om ervoor te zorgen dat er volgens de hoogste normen wordt schoongemaakt. Wij vragen ook om feedback van onze klanten, zodat wij eventuele problemen met een onderdeel van onze dienstverlening onmiddellijk kunnen oplossen. Het is niet mogelijk om telefonisch toezicht te houden op een schoonmaker. […]

  • Ja, ons personeel is volledig opgeleid voordat ze beginnen met schoonmaken. Zij worden dan regelmatig bijgeschoold over nieuwe voorschriften en reinigingstechnieken. Bovendien wordt ons personeel getraind in de kenmerken en voordelen van onze nieuwe producten en het gebruik ervan. Al onze medewerkers ontvangen een handleiding met alle Belux Cleaning procedures.