Enkele vriendelijke woorden van onze klanten

“Schitterend! “

Een geweldige en professionele service!
Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Belux Cleaning voor de algemene schoonmaak van ons pand (ramen, kantoor) en zij hebben onberispelijk werk geleverd. Onze kantoren zien er weer als nieuw uit. De communicatie op kantoor was ook uitstekend en hun schoonmakers zijn de beste.

Dit bedrijf werd ons aanbevolen door onze huishoudster en we zijn zeer onder de indruk. Deze mensen verdienen echt een ster.

Pierre M.

"Opmerkelijk werk".

Mijn ervaring met Belux Cleaning is uitstekend. Ik heb een diepe schoonmaakdienst aangevraagd voor onze kantoren. Hun technici waren op tijd, zeer professioneel en beleefd en werkten met veel aandacht voor detail.

Matthieu M.

"Ze zijn fantastisch"

Belux Cleaning is zeer grondig en slaagt erin om alles op een zeer hoog niveau schoon te maken. De klantenservice is ook uitstekend en zeer snel. Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, raad ik het ten zeerste aan.

Joshua C.

"Indrukwekkend"

Wij doen al enkele jaren een beroep op Belux Cleaning voor de schoonmaak van onze kantoren en de kwaliteit van de dienstverlening is constant gebleven. Ik ben nog nooit ontevreden geweest over hun service, en de prijs-kwaliteitverhouding is altijd de moeite waard.

Ingrid D.

"Concurrerende prijzen

Ik ben echt onder de indruk van de service en de kwaliteit van de schoonmaak. Lieve dames, zeer snel en vriendelijk. Redelijke prijzen, altijd goede communicatie en vooral betrouwbaarheid. Ik beveel Belux Cleaning ten zeerste aan.

Lisa D.