• Onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, wij maken schoon van 1 dag tot 7 dagen per week. Het aantal dagen hangt volledig af van u en uw behoeften.

  Continuer la lecture
 • Ja, inderdaad. Wij houden graag dezelfde schoonmaker, omdat deze na de eerste off-site en on-site training efficiënter en effectiever wordt in het schoonmaken van uw pand. Wij zien graag dat onze schoonmakers een langdurige relatie opbouwen binnen het team waarin zij werken en vervolgens regelmatig ter plaatse worden bijgeschoold.

  Continuer la lecture
 • We kunnen schoonmaken op elk gewenst moment, we zijn volledig flexibel wat betreft uren en dagen. Wij stemmen onze service af op uw behoeften.

  Continuer la lecture
 • Al onze klanten hebben hun eigen area manager, die hun eerste aanspreekpunt is als ze extra diensten nodig hebben of verzoeken hebben. Zij kunnen ook rechtstreeks contact opnemen met het hoofdkantoor en onze afdeling klantenservice, die beide bereikbaar zijn via het hoofdnummer op onze website.

  Continuer la lecture
 • Ja, wij bieden een breed scala aan diensten, van schoonmaak en onderhoud tot afvalverwijdering, ongediertebestrijding, doe-het-zelf, assistentie ter plaatse en nog veel meer, die u kunt vinden op ons

  Continuer la lecture