• Wij bieden niet graag een standaardprijs aan, omdat elk gebouw en elk bedrijf andere behoeften heeft. Onze concurrerende prijzen zijn afgestemd op uw behoeften, zodat u niet betaalt voor wat u niet nodig hebt.

  • U krijgt een contract, maar in tegenstelling tot onze concurrenten binden wij u niet aan een langdurig of vast contract, zodat u het contract op elk moment kunt opzeggen. Onze klanten blijven bij ons omdat ze dat willen, niet omdat het moet.

  • De prijs van elk contract is verschillend. We spreken een datum en tijd af die u schikt en een van onze directeuren komt dan even rondkijken, wat niet lang hoeft te duren, en stelt dan een prijs vast. Dit wordt vervolgens omgezet in een schoonmaakvoorstel dat u per post en e-mail wordt toegezonden. Het schoonmaakvoorstel […]

  • Ja, wij stellen schoonmaakmateriaal en -materialen ter beschikking, die ter plaatse kunnen blijven of, indien u dat wenst, op de dagen dat er wordt schoongemaakt naar de locatie kunnen worden gebracht. In het voorstel vindt u ook een volledige en gedetailleerde prijslijst van onze reinigingsproducten.