Onze vertrouwenscharter

 

Uw vertrouwen, dat moeten wij elke dag opnieuw verdienen. Onderstaande beloftes moeten ons hierbij helpen. Onze medewerkers komen ze dagelijks na, met veel zorg en passie.

 1. Maximale kwaliteit.
Iedereen werkt graag in een nette omgeving. Wij zorgen ervoor. Wij gebruiken alleen kwaliteitsproducten met Ecolabel, en werken met een geïnformatiseerd bewakingssysteem via sms. Wij bezorgen u regelmatig een verslag met de resultaten.

2. Een correcte en scherpe prijs.
Belux Cleaning is lid van ABSU, de Algemene Belgische Schoonmaakunie. Onze prijzen zijn gebaseerd op de door de ABSU aanbevolen uurtarieven. Zo kunnen wij een correcte, scherpe prijs garanderen.

3. Gespecialiseerd advies.
Wanneer en hoe vaak moeten wij langskomen? Wij geven u gespecialiseerd advies op maat, en helpen u de frequentie en de meest geschikte werkmethode te kiezen. 40 jaar ervaring, dat is een enorme hoeveelheid kennis.

4. Betrouwbaar personeel.
Onze personeel wordt zorgvuldig geselecteerd en wij kennen al onze medewerkers ook persoonlijk. Ze hebben minstens vijf jaar ervaring en hebben een interne opleiding genoten opdat ze onze filosofie met volle overtuiging zouden kunnen uitdragen.

5. Totale flexibiliteit.
Het is onmogelijk om onvoorziene gebeurtenissen te voorzien. Extra schoonmaak nodig? Uw contract aanpassen? Specifieke vragen of wensen? Wij bieden u een luisterend oor en zoeken samen met u altijd naar de beste oplossing.

6. Tevredenheidsgarantie.
Niet tevreden? Neem dan contact met ons op en wij lossen het probleem binnen de week op. Bent u dan nog steeds niet tevreden, betalen wij u het volledige bedrag terug.

gra_nl

De sector van de schoonmaakbedrijven is een speciale sector waarin Belux Cleaning zich onderscheidt met transparantie op alle niveaus. Wij garanderen een maximale kwaliteit en ongeziene flexibiliteit, wat wordt bewezen door klanten die ons al decennia trouw zijn.

Gemotiveerde medewerkers, een efficiënt en transparant controlesysteem, topkwaliteit met een onberispelijke reputatie sinds 40 jaar. Dat zijn slechts enkele van onze troeven. En neen, wij zijn niet de goedkoopste op de markt, want anders zouden wij nooit de beste kunnen zijn.